-December-

December ändå...fast jag inte är så mycket för kyla och kanske rent av alltid varit och alltid kommer vara en sommar-människa så är ändå december ja, december. Det är så mycket roligt som händer denna månad och förutom det uppenbara fyller jag år- bara en sån sak är ju stort vilket gör denna månad extra rolig och sen är det ju också såklart alla ljus, julpynt, julsånger och all prepp inför den 24.e!

Och hela november va ju nästan bara ett grått moln och så kom december och sol och frost och krispigt väder. Och ja, jag är kanske lite känslig för kyla men det kan jag faktiskt ta...om bara himlen är blå. För eller hur? Om man får välja på plusgrader och leva i ett stort grått moln eller minusgrader och klarblå himmel väljer jag minusgrader alla dagar i veckan. Det är det här med D-vitamin ju, man (läs jag) påverkas så himla mycket av det och jag måste vara en riktig D-vitamin-nörd för jag blir så obeskrivligt glad av lite solljus...

Och annars då? Jo, lite jobb, lite julpyntade blandat med massa kaffe och fikor. Idag va jag ledig så då körde vi först med lillan till tandläkaren sen tog vi en senfrukost/fika och sen åkte vi och köpte en gran. Och bara det ger ju maxade julkänslor. Att få in den i huset, sätta ljus i, julgranskulor och glitter samtidigt som man lyssnar på julmusik. Försökte få med barnen på tåget och peppa dem för att julpynta men det gick inte så bra. Lillan va dock lite med på noterna men det resulterade också i en massa glitter åp golvet och en och en annan kula i golvet med men helt ok ändå...kunde varit värre!

Gillar

Kommentarer