-Det är så nära nu...-

Alltså nu måste det ju vara ok att gå all in på juldekorationer och julpynt, eller hur? Vi är ju ändå i slutet av november och ja, det kliar faktiskt lite i fingrarna på mig. Nu vill jag dra igång!

Och det har jag gjort! När jag och barnen va och handlade på City Gross i vecka såg jag denna fina stjärnan och lite naiv som jag är tänkte jag att ”ja, den är ju upplyst och fin på förpackningen så klart att det finns sladd till” men nä! Kom hem och blev faktiskt chokad över att det inte ens fanns nån hake till att sätta fast en sladd...
Men men, strunt samma! Jag tyckte stjärnan va så fin så den gick åka upp ändå. Men sen kom ju kvällen och ja, det är ju ändå lite synd att den inte lyser upp...
Men så i eftermiddags efter jag kom hem från jobbet fick jag en snilleblixt! Jag snodde ihop en ljusslinga och la ner i den...och voilà så blev den upplyst! Ibland måste jag faktiskt klappa mig själv på axeln eftersom jag många gånger har väldigt bra och kreativa idéer...det blir inte helt ”rätt” men det blir jäkligt bra ändå!

Så ja, eftermiddagen spenderades med att fixa stjärna, baka pepparkakor med lillan, tända en massa ljus i huset, lyssna på julmusik och sen avslutades fredagen med en fantastisk middag signerad min man!
Så gott och verkligen ett himla bra avslut på fredagen!

Gillar

Kommentarer

KateOgembo
KateOgembo,

vill också börja julpynta men det får vänta någon vecka till

nouw.com/kateogembo