-Friday-

Äntligen fredag!
Hela denna veckan har jag gått en facklig utbildning- på distans givetvis och över zoom- så att det nu är fredag och man får en liten andpaus är ganska skönt.
Och andpausen blir inte jättelång. Den blir fram till imorgon då det blir jobb igen- då ute i butiken på C4.

Och ja, jag hade faktiskt inte jättehöga förväntningar på denna kursen om jag ska vara ärlig. Min första fackliga utbildning som jag gick va en allmän introduktionskurs där vi inte gick in på djupet med det fackliga utan bara berörde utan lite. Men denna kursen som handlade om förhandling kan jag verkligen rekommendera! Så kul verkligen! Och lärorikt! Kan appliceras på mycket i livet och inte bara om man vill jobba med fackliga frågor.

Så efter denna veckan är jag både slut i huvudet men samtidigt lite klokare och visare, haha! Nä, men skämt åsido. Jag känner verkligen att jag har vuxit lite efter dessa dagar, blivit lite rakare i ryggen och tryggare!
Vad mer kan man begära?

Lite halvtråkig bara att sitta framför en skärm 8.30-16.30 varje dag när man är van vid att röra på sig hela tiden...och vädret har ju skrattat lite åt mig. Solen och våren kom lägligt denna utbildningsvecka...

Men förhoppningsvis kommer solen dyka upp fler dagar!

Trevlig fredag på er därute och ha en mysig helg!

Gillar

Kommentarer