-Long time no see-

Det va ju ett tag sen...igen! Har försökt att få till ett blogginlägg en gång per dag eller i alla fall varannan dag men jag vet egentligen inte varför jag inte kommer loss...?!

Så vad har hänt sen sist? Jo jag hakade bland annat på en ny utmaning av Säkerstil-gänget! Denna gången va det olika färgutmaningar för varje dag vilket va riktigt roligt. Utmaningen i sig va att försöka locka fram lite mer färg från garderoben och försöka komma ur sin comfort-zone. I mitt fall blev det dock att inse att jag är inte så färgglad och det är helt fine! Jag har plagg i garderoben med färger och mönster men det är inte mina mest använda om man säger så...

Men hur som helst...som ni kan se från min instagram här så blev det en blårandig skjorta och blåa jeans en dag, beigea favorit byxan en annan, army-jackan, mina röda adidas pjucks och min comfort-zone och det jag faktiskt gillar allra bäst- blåjeans, tisha och kavaj!

@idakappelin

...och för att kika vidare i instagram-flödet så har det blivit en hel del kaffe, mys med familjen, vin och middag med vänner, en önskan om sol värme och sommar, en enkel men klassisk måndags-outfit och ett härligt gult rapsfält som jag går förbi varje dag på mina morgonpromenader. Alltså finns det nåt finare än detta? Så magisk fint! Och ännu finare när solen lyser upp hela fältet!

Och på tal om träning så har jag lagt in en liten högre växel de senaste veckorna. Om man känner mig vet man att jag är en ”nu, nu, nu”-person. Får jag en idé ska det helst hända igår vilket kan appliceras lite på min träning. Ser jag inget resultat på typ en dag så får jag hitta på nåt nytt. Så nu är jag inne på morgonpromenader. Jag ställer klockan innan mannen eller barnen vaknat och drar ut på en timmes promenix med en podd i lurarna. Så skönt! Att få komma iväg tidigt, att sedan äta en god frukost och dricka gott kaffe chilla lite innan jobbet eller så drar jag direkt till gymmet- för då är jag ju uppvärmd och klar och kan gå på styrketräningen direkt!

Detta upplägget funkar riktigt bra- just nu! Nu är jag ju permitterad och har lite andra jobbtider. Den stora utmaningen blir när jag går upp och jobbar full tid...

Men men den tiden den sorgen...nu njuter jag bara!

Gillar

Kommentarer