-Måndag-

Började måndagen med att lämna av lilleman i skolan för att sedan bege mig mot gymmet! Känner att jag är i ett härligt flow nu med träningen där det är kul att träna och köra på och så har jag hittat en ny rolig maskin med! Eller ny och ny- jag har inte testat den innan i alla fall- nämligen trappmaskinen! Alltså det kan ju verka tråkigt att man typ bara går och går men det ger en sån go känsla i benen och rumpan...ny favorit!

Sen blev det lunch på det och sen hoppa jag på cykeln till jobbet. Big misstake! Huge!
Det va ju typ orkan inatt och det blåste hela förmiddagen så gissa om jag fick kämpa- i motvind ska tilläggas- hela vägen till jobbet! Och efter halva biten kom regnet också och lyckan va total!

Men, sen blev det jobb vilket alltid är kul och timmarna sprang på ganska så snabbt! Inte jättemycket folk i City pga vädret men men...

Och så är det ju en ny vecka av säkerstilchallenge- och dagens blev att mixa olika material! Jag slängde först på mig mina leggings-skinnbrallor, vit skjorta och stickad tröja på det tills jag kom på att nä, leggingsen är inte riktigt jag! Skulle jag kört skinnbrallor vill jag hellre ha ett par vida eller raka så det blev ett snabbt byte...eller ja, ok två...

Men jag tänker såhär- även om det är en challenge och det ska vara kul att kanske (åter)upptäcka det jag har i garderoben så måste jag köra det som känns rätt för mig och inte känna att jag ”klär ut” mig.

Men lyckades mixa ihop olika material ändå:
Lackboots, jeans, min stickade tröja i alpacka-blandning och min ullkappa!

Gillar

Kommentarer

Matildaberlin
Matildaberlin,
Älskar outfiten! Vekrligen så fin <3
nouw.com/matildaberlin
IdaaKappelin
IdaaKappelin,
Tack så mycket 💕
nouw.com/idaakappelin