-Ny Challenge-

#nouwoutfit

Ja! En ny säkerstilchallenge är igång och ingen är mer peppad än vad jag är!
Och den kom så lägligt med- tillsammans med solen och våren och gav lite hopp och glädjens denna annars ganska tråkiga tid!

Så vad är utmaningen nu då? Ja, sist va det i februari och då va det utmaningar varje dag. En ny outfit som skulle sättas ihop med utgångspunkt på just den dagens utmaning!
Nu är upplägget ganska samma fast denna gång rör det sig om 7 dagar- med fokus på #stayathome stil eftersom det är många som jobbar hemifrån just nu! Syftet är att inspirera, ge glädje i en trist tid, peppa och kanske till och med få bättre ordning på garderoben?

Jag tyckte detta lät jätteroligt! Va ju taggad på den förra med så klart att jag ska haka på denna också...

#nouwoutfit

Så måndagens utmaning va ”support your local” och innebar att ge lite extra credd till en lokal designer eller butik som just nu kanske har det ganska tufft!

Jag tog då på mig mig mina älsklingsjeans från Lindex, en grå stickad tröja från en klädesaffär här i Kristianstad som heter Cenino Donna. I den butiken har de så många bra märken- Ganni, Marc Jacobs, Acne, Filippa K för att bara nämna några. Eftersom jag shoppar många av mina kläder på just Lindex- eftersom det är där jag jobbar och ”måste” ha jobbkläder köper jag alltid presenter till Richard i just denna butik eftersom jag vet att de säljer många av hans favoritmärke med! Och i julas köpte jag denna gråa stickade tröja till honom som jag har på bilden. Det han inte vet är att jag övertagit den eftersom den är så himla snygg och skön...haha!

Sen blev det även min Army-jacka (en gammal goding) som jag köpte när jag jobbade på Sandelins- också detta en affär med många snygga tjej och killkläder mitt i Kristianstad city!

Så himla viktigt att supporta och uppmärksamma de mindre- och större- butikerna och företagen inne i city! Även om det är hemskt med Corona och all dess effekter så är det även hemskt att tänka på hur det kan komma att bli efter detta har ”blåst över”

Kommer vi ha ett levande centrum med småbutiker kvar? Då måste vi faktiskt just nu stötta dessa!

Ta hand om er! Och kan du hjälpa någon som gör det- det vinner vi alla på i längden...

Gillar

Kommentarer