-Sunday-

Denna helgen har ju swishat förbi alldeles för fort- som helger brukar göra. Jobbade ju i för sig i lördags så helgen blev ju lite kortare men när man gillar det man gör så känns ju jobbet inte så speciellt jobbigt.

Efter avslutat jobbpass i lördags kom jag hem till syrran och systersonen som kommit hit på besök. Riktigt roligt att få en lördagskväll tillsammans. snacka lite skit, äta god mat och dela en flaska vin på det. Så ja, lördagskvällen innehöll det mesta- skratt, dans, utmaningar (Richard utmanade mig till att göra 100 st benböj med Alicia på axlarna- så sagt och gjort...)


...sen kom söndagen och efter lite frukostmys med våra övernattningsgäster va det dags för lillemans innebandy. Sen blev det en tur till köpcentrat för lunch och sen återigen hemåt för lite fika och sista mys innan syrran skulle åka ner mot Malmö igen.

Så det blev en himla mysig helg! Mysigt att få lite tid med syrran och sitta och prata bara hon och jag och härligt att barnen har sån glädje av varandra att man faktiskt kan sitta ner och prata...en liten stund i alla fall!

Och benen? Jo det känns att man gjorde 100 squats med en 3-åring på axlarna. Men den värsta smärtan lär ju kommer under morgondagen!

Gillar

Kommentarer